Even voorstellen...

De naam Macellaio is de Italiaanse vertaling van onze familienaam Slager. De link naar het Italiaans is natuurlijk niet weg te denken in de ijs-branche. Wij hebben de naam derhalve gekoppeld, als een ’s-Heerenbergse "joeks". Op de menukaart vindt je dus ook typisch ’s-Heerenbergse benamingen die gekoppeld zijn aan onze ijs-coupes. Te denken aan een coupe Montferland, Plantage en Gouden Handen.

Adriaan was voorheen als brood- en banketbakker werkzaam, net als zijn vader. De liefde voor dit ambachtelijke vak werd hem met de paplepel ingegeven. Naast het zelf bereiden van ijs, vervaardigd Adriaan ook zelf al het gebak, van moorkop tot exclusieve bruidstaart.

Daan ( de zoon van Adriaan en Karin ) was voorheen kok. Dit beroep heeft hij gediplomeerd afgerond. Daan was voorheen werkzaam bij het t'Klaphek in Stokkum. 

 

Winter

In de wintermaanden breiden we het assortiment zelfs verder uit met appelbeignets en oliebollen. En in de winter tijdens de gezelligste tijd van het jaar hebben we zelfs een heuse oliebollenkraam voor onze ijssalon.

Zoals we al vertelden, maken we al het ijs zelf, naar een geheim recept. Veel smaken zijn het hele jaar verkrijgbaar. Het aanbod in de zomer wisselt telkens al na gelang er vers fruit is. Alle 24 bakken in de vitrine zijn dan rijkelijk gevuld, dus volop keuze en afwisseling. We ontwerpen jaarlijks nieuwe smaken, juist dit onderscheidt ons van andere ijssalons.

 

 

Melk- en glutenvrij

Ook melk- en glutenvrij ijs, staan bij ons vast op de kaart. Zo kan iedereen genieten van heerlijk ambachtelijk ijs. Naast al dit lekkers hebben we ook diverse koffie- en theesoorten, frisdranken, milkshakes, softijs en nog veel meer. De slagroom op de taart is het brede assortiment In Italiaanse delicatesse. 

Heel mooi cadeau

Wij verpakken de bonbons en cannoli's in schitterende geschenkverpakkingen. Het assortiment varieert elk seizoen van paaseieren, kerstkransjes en bonbons tot , groot en klein.

Al met al, zijn we niet alleen een ijssalon. Door het brede assortiment, zijn we van vele markten thuis en gaan we elke uitdaging in ons vakgebied aan. U vindt ijssalon Macellaio vlak bij het prachtige kasteel huis Bergh en kasteeltuin de Plantage in het hart van de oude stadskern van ‘s-Heerenberg. In de salon kunt u in een aangename ambiance genieten van alle heerlijkheden op de kaart. Maar ook buiten in onze binnentuin.

We nodigen u graag uit om het zelf eens te proeven.

Tot ziens,

Team IJssalon Macellaio