Melk- en glutenvrij

Ook melk- en glutenvrij ijs, staan bij ons vast op de kaart. Zo kan iedereen genieten van heerlijk ambachtelijk ijs. Naast al dit lekkers hebben we ook verse sandwiches, diverse koffie- en theesoorten, frisdranken, milkshakes, softijs en nog veel meer… De slagroom op de taart is het brede assortiment chocolade, handgemaakt door chocolaterie De Truffel uit Woerden.

Heel mooi kado

Wij verpakken de bonbons in schitterende geschenkverpakkingen. Het assortiment varieert elk seizoen van paaseieren, kerstkransjes en bonbons tot chocolade letters, groot en klein.

Al met al, zijn we niet alleen een ijssalon. Door het brede assortiment, zijn we van vele markten thuis en gaan we elke uitdaging in ons vakgebied aan. U vindt ijssalon Macellaio vlak bij het prachtige kasteel huis Bergh en kasteeltuin de Plantage in het hart van de oude stadskern van ‘s-Heerenberg. In de salon kunt u in een aangename ambiance genieten van alle heerlijkheden op de kaart. Maar ook buiten op het terras is het goed toeven onder de lommerrijke bomen.

We nodigen u graag uit om het zelf eens te proeven.

Tot ziens,